The ResidenceAntwerpen

Wonen met toegevoegde waarde op ‘t Zuid

The Residence is een opmerkelijke ontwikkeling op een spraakmakende locatie. De roemruchte danstempel The Zillion op het Antwerpse Zuid ruimde plaats voor een sterk en uniek concept dat in Antwerpen zijn gelijke niet kent. The Residence verenigt samen wonen en werken met een ruime waaier aan diensten. Samen met de unieke omgeving biedt het project u alles om comfortabel en aangenaam te wonen én te leven.

Sociaal contact en service

Het concept van The Residence speelt in op de behoefte aan sociaal contact en service. Het project is ontwikkeld voor een doelgroep van mensen die willen samen wonen, over generaties heen, maar die zich ook in alle comfort willen terugtrekken in hun privé-omgeving.
Voor de service kunnen de bewoners rekenen op 2 kanalen. Het hotel, dat mee deel uitmaakt van de ontwikkeling, verzorgt diensten van cleaning tot pakketjes ontvangen. Zeg maar de New Yorkse doorman, maar net iets anders. Daarnaast bieden we zorgverlening op basis van pay per use. Zo geniet u van de juiste verzorging wanneer de nood zich stelt.

Room with a view

De unieke locatie tussen oud en nieuw en als toegangspoort van Antwerpen vroeg om een inspirerende architectuur van internationale kwaliteit voor The Residence. Het park als achtertuin, het Justitiepaleis als buurman en dit op een boogscheut van de Schelde zorgt voor een oase van rust in het bruisende Zuid.
We hebben 93 appartementen ontwikkeld met grote terrassen, die vanaf de eerste verdieping een uniek uitzicht geven. The Residence is opgedeeld in 2 vleugels. Vanuit één vleugel heeft u zicht op het Justitiepaleis en een uitgestrekt park. De andere biedt uitkijk over het park, de ontwikkeling Nieuw Zuid en de Schelde.
De bouwstenen van The Residence zijn 1, 2 en 3 slaapkamer appartementen. U heeft de ruimte deze appartementen samen te voegen, of niet. Uw behoeftes vandaag liggen immers anders dan die van morgen.

Samen bouwen aan uw nieuwe thuis

De appartementen zijn met de grootste zorg ontworpen door onze architect HUB en Studio Tolleneer. Maar als u straks uw nieuwe appartement betrekt, moet het aanvoelen als uw ‘thuis’. U heeft alle mogelijkheden om appartement naar eigen wensen aan te passen, in te richten, …
U staat niet alleen in dat proces. Vanaf de ondertekening van de verkoopovereenkomst staat een interieuradviseur u bij met raad en daad.

Interesse of vragen? Contacteer ons.

Kristin De Witte
Makelaar

T 011 859 713 - 0472 276 755
kristin.dewitte@dmi.be

Ontdek the Residence
Ontdek ook