Het KlaverveldBerchem

Rustig wonen in het groen

Het Klaverveld heeft zijn naam niet gestolen. Dit unieke woonproject in het hartje van Berchem baadt letterlijk in het groen. De rijke groenaanleg met pleintjes tussen de drie gebouwen sluit naadloos aan op de 1,5ha grote parkzone van De Veldekens. Dankzij de doordachte inplanting van raampartijen en terrassen genieten de bewoners altijd van uitzicht op het groen. Bovendien ligt het Brilschanspark een blokje wandelen verwijderd.

Het wonen in Het Klaverveld is van eenzelfde kwaliteit. De drie gebouwen bieden samen een gevarieerd aanbod met twee- en drieslaapkamerappartementen. De typologie van de appartementen garandeert een aanbod voor jong en oud, alleenstaanden of koppels, eenoudergezinnen of gezinnen met kinderen. Met de mix van gangbare appartementen met duplexappartementen en penthouses vindt iedereen een antwoord op zijn behoeften.

In Residentie Klaverveld bieden we nog één 3-slaapkamerappartement. In Residentie De Heldekens zijn nog 4 duplexappartementen met drie slaapkamers beschikbaar.

En natuurlijk wil het oog ook wat. De gebouwen kregen een hedendaagse architectuur waarin de woningen over maximaal vier bouwlagen zijn verdeeld. De woningen ogen strak dankzij het sterk gelijnd gevelbeeld. Niet alleen de gevelarchitectuur werd met veel zorg uitgedacht. Ieder appartement is afzonderlijk bestudeerd en vorm gegeven.

Nog een troef: Het Klaverveld ligt pal naast een dienstencentrum van Het Zorgbedrijf Antwerpen. Het centrum staat open voor de omwonenden om er iets te gaan eten of drinken of om gewoon een gezellige babbel te slaan.

Het Klaverveld bevat ook appartementen die geschikt zijn als beleggingsvastgoed.

Kijk binnen in het modelappartement
Ontdek ook