HastridHasselt

Wonen met stadstuin

Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid maakt betaalbaar wonen op een droomlocatie in Hasselt mogelijk: vlak naast de kleine ring, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.
 
Hastrid is een uniek nieuwbouwproject bestaande uit 3 gebouwen met 60 appartementen met een overvloed aan daglicht, uitstraling en comfort. Nieuwe bewoners krijgen alle ruimte om hun appartement naar hun eigen wensen in te delen. Alle appartementen hebben een terras en toegang tot een collectieve, groene stadstuin die het hart vormt van Hastrid. Een eigen ondergrondse parkeerplaats en liften zorgen voor het ultieme gemak in mobiliteit. Hier woon je in hartje centrum en kan je toch op adem komen.


Hastrid biedt alles wat de moderne stadsmens nodig heeft

Hastrid is een uniek project dat helemaal is afgestemd op het leven van de stadsbewoner. De moderne architectuur zorgt voor veel ruimte, aandacht voor details, prachtige materialen en veel licht in elke woning. Een comfortabele thuis in een appartementencomplex waar je elkaar ontspannen groet. Met een prachtige binnentuin tot ieders beschikking. Dat is de luxe van wonen in Hastrid.

Interesse of vragen? Contacteer ons.
Ontdek Hastrid
Ontdek ook